Скандальний форвард стане одноклубником Маліновського у Дженоа

23 жовтня 2024, 20:04
Читать новость на русском

Джерело:

Нікола Скіра

Зірковий нападник Маріо Балотеллі повертається у Серію А. Колишній гравець збірної Італії продовжить кар'єру у складі Дженоа.

Італійська Дженоа невдало розпочала новий сезон у Серії А. "Грифони" після 8 турів опинилися на дні турнірної таблиці.

Читайте також Італійський клуб гравця збірної України несподівано виставили на продаж

Підсилення для Дженоа

Ситуацію ускладнює травма українця Руслана Маліновського, який вибув зі складу на тривалий термін. Менеджмент "грифонів" вирішив в авральному режимі рятувати ситуацію.

Ще до відкриття зимового трансферного вікна Дженоа підпише титулованого нападника Маріо Балотеллі. Про це повідомив інсайдер Нікола Скіра.

За його даними, 34-річний форвард домовився з "грифонами" про контракт до 25 червня 2025 року. Його зарплатня на рік становитиме 250 тисяч євро плюс бонуси.

До слова. Раніше Дженоа підписала півзахисника Гастона Перейру. Уругваєць покликаний замінити травмованого Руслана Маліновського.

Нагадаємо, що Балотеллі вже анонсував повернення в Серію А. Попри свій вік нападник сподівається повернутися на топ-рівень.

Останнім клубом Маріо був турецький Адана Демірспор, який він залишив влітку 2024 року. У послужному списку італійця ганського походження виступи за Манчестер Сіті, Інтер, Мілан, Ліверпуль та Олімпік.

У складі збірної Італії у 2012 році Балотеллі став віцечемпіоном Європи.