Під час професійної кар'єри, яка тривала 20 років, Артему Мілевському протистояло багато висококласних гравців. Колишній нападник виділив трьох, з якими йому було найважче впоратися.

Читайте також "Ти що, Господь Бог": Мілевський жорстко висміяв колишнього одноклубника

Кого обрав Мілевський

Своїм найсильнішим суперником Мілевський без роздумів назвав легендарного захисника Реала.

Загалом у футболі – Серхіо Рамос. Знаєте такого красеня?,
– відповів Мілевський пресслужбі ФК Армат.

А от серед усіх гравців чемпіонату УПЛ ексфорвард пригадав двох культових футболістів Шахтаря.

"Я грав проти захисників, тому для мене, напевно, це був Олександр Кучер. Мені з ним було дуже важко. Він не відпускав мене від себе, бив по ногах 90 хвилин, у мене просто здавали нерви. Це було важко.

І, звичайно, не можна забувати Даріо Срну, провокатор, блін, від Бога. Але я його дуже люблю, тому що ми зараз з ним у хороших стосунках", – додав Мілевський.

Мілевський заінтригував своїм майбутнім

Також Артем повідомив, що сподівається в майбутньому повернутися до рідного клубу на одну з посад. Раніше президент Динамо Ігор Суркіс не виключав повернення легенди "біло-синіх".

Нагадаємо, що нещодавно Мілевський відновив футбольну кар'єру. Легендарний нападник грає за команду Медіаліги Ігніс з Києва.

На останньому матчі Артем керував діями партнерів по команді з бровки. Запальний характер новоспеченого тренера і тут дався взнаки. За суперечки з арбітром Мілевський отримав червону картку.