24-річний новачок збірної України вирішив на все життя запам'ятати дебют у складі національної команди. Хавбек житомирської команди зробив татуювання на згадку про дебют за "синьо-жовтих", про це повідомляє пресслужба Полісся.

Читайте також Буткевич зробить щедрий подарунок одному з футболістів Полісся: що отримає дебютант збірної

Емоції Назаренка від дебюту за збірну

Олександр Назаренко дебютував у складі збірної України під керівництвом Сергія Реброва. Хавбек Полісся на 86-й хвилині змінив Михайла Мудрика у грі проти збірної Грузії.

На честь цієї визначної події у своїй кар'єрі Назаренко зробив татуювання на нозі з датою дебюту у "синьо-жовтих" кольорах. Також 24-річний хавбек поділився емоціями від першого матчу у національній команді.

Зі слів півзахисника Полісся, він був дуже щасливий та все сталось саме так, як Олександр уявляв. Хавбек був впевнений, що рано чи пізно здійснить свою дитячу мрію.

Все не передати словами, це такі емоції були, які я запам'ятаю на все життя, мурахи по шкірі й це просто було вау, щось неймовірне. Коли переодягався, то ніжки трохи тряслися, тому коли вже вийшов на поле вже все, хвилювання минуло,
– поділився Назаренко.

Татуювання Олександра Назаренка на честь дебюту у збірній України / Скриншот з відео ФК Полісся

У новій кампанії Олександр Назаренко зіграв у 10 матчах за Полісся. 24-річний півзахисник житомирян забив 7 голів та віддав 4 гольові передачі.

Окрім цього, він ділить із Георгієм Судаковим (Шахтар) першу сходинку у списку найкращих бомбардирів УПЛ-2024/2025. Наступний матч Полісся зіграє 19 жовтня із Лівим Берегом.