Цими вихідними в Іспанії пройдуть матчі 11 туру Ла Ліги 2024-2025. Центральна зустріч вікенду відбудеться в суботу, 26 жовтня, в ній мадридський Реал прийме каталонську Барселону, повідомляє 24 Канал.

До теми Лунін спробує залишити ворота "на замку": які шанси на перемогу Реала та Барселони в Ель-Класіко

Де дивитися Ель-Класіко

Матч Реал – Барселона онлайн можна буде подивитися в Україні. Пряма трансляція Ель-Класіко буде доступна на онлайн-платформі Megogo, яка є офіційним транслятором Ла Ліги на території нашої країни.

Початок зустрічі на "Сантьяго Бернабеу" – 26 жовтня о 22:00 за київським часом. За півгодини до матчу та одразу після нього буде доступна аналітична студія з експертами для обговорення всіх аспектів дербі.

Битва за лідерство

Реал та Барселона є одними з найтитулованіших клубів у світі та гегемонами іспанського футболу. Минулого сезону мадридці змогли залишити принципового суперника позаду, вигравши чемпіонат та Лігу чемпіонів.

Читайте також Померти або перемогти: історія зустрічей між Реалом та Барселоною у Ель-Класіко

Цей же сезон краще почали "блаугранас". Команда Гансі Фліка виграла 9 з 10-ти матчів Ла Ліги, а також здобула дві перемоги в Лізі чемпіонів. Реал також має дві перемоги у головному єврокубку.

А в чемпіонаті мадридці досі йдуть без поразок. Правда, три нічиї на старті сезону залишили Реал на другому місці, у трьох балах позаду Барселони. Тому звітне дербі – шанс наздогнати каталонців.

Відзначимо, що участь у матчі має взяти Андрій Лунін. На днях Тібо Куртуа знову отримав травму, тому у найближчих матчах Реал не зможе розраховувати на свого основного воротаря.