Був одним з найкращих на полі, – Ребров у захваті від дебютанта збірної України Калюжного

12 жовтня 2024, 14:20
Читать новость на русском

Джерело:

MEGOGO

Головний тренер збірної України Сергій Ребров оцінив дебют Івана Калюжного у матчі Ліги націй. Півзахисник Олександрії виправдав довіру, зробивши вагомий внесок у перемогу.

Сергій Ребров не побоявся виставити на відповідальний матч Івана Калюжного. Хавбек зробив величезний обсяг роботи на полі, вигравши практично усі єдиноборства.

Читайте також "Це був не футбол": воротар Грузії пояснив, чому не врятував збірну від поразки у грі з Україною

Що сказав Реброва про Калюжного

Після матчу головний тренер "синьо-жовтих" оцінив дебют Калюжного. Ребров відзначив бійцівські якості хавбека, який замінив в опорній зоні досвідченого Тараса Степаненка.

Калюжний був одним з найкращих на полі, він відбирав багато м’ячів, багато працював на команду. Не тільки він, але й інші гравці, яких ми викликали, які вийшли на поле. Вони боролися, немов у останньому матчі,
– зауважив Сергій Станіславович.

Для Реброва не стала відкриттям гра Калюжного. Можливості 26-річного півзахисника добре відомі тренеру по спільній роботі ще у київському Динамо. 

"Я Івана знаю дуже давно. Він працював зі мною, з моїми помічниками, коли я працював у Динамо. Він був у другому складі. Я знаю якості Івана. Знаю, що коли він виходить на поле – він забуває про все. Сьогодні він показав, що дуже гарно працює на команду.

Він дуже багато відбирав м’ячів, що дуже важливо для команди. Він відбирав майже 60% м’ячів всієї команди. Тому я впевнений, що цей виклик він заслужив. У цьому хлопцю я впевнений, що він не буде зупинятися на тому, що зробив сьогодні", – розповів Ребров.

Україна у Лізі націй

  • Нагадаємо, що збірна України у третьому турі обіграла Грузію з рахунком 1:0. Переможний гол на 35-й хвилині забив Михайло Мудрик.
  • У матчі з Грузією дебютувало одразу троє гравців: Іван Калюжний з Олександрії вийшов у стартовому складі, а Дмитро Криськів (Шахтар) та Олександр Назаренко вступили в гру наприкінці поєдинку.
  • Наступний матч в Лізі націй "синьо-жовті" зіграють 14 жовтня. Суперником підопічних Реброва буде збірна Чехії.
  • В турнірній таблиці збірна України за набраними очками зрівнялася з Албанією – в обох команд по три бали. Лідирують у квартеті В1 Грузія та Чехія – по 6 залікових пунктів.