У четвер, 24 жовтня, київське Динамо відіграє свій третій матч в Лізі Європи 2024-2025. Підопічні Олександра Шовковського завітають в гості до Роми, повідомляє 24 Канал.

До теми Довбик може зробити боляче землякам: чи зможе Динамо уникнути поразки від Роми у Лізі Європи

В пошуках голів та очок

Кияни показують прекрасні результати на внутрішній арені. У дев'яти іграх УПЛ Динамо лише раз зіграло внічию, вигравши 8 зустрічей. Це дозволяє команді йти на першому місці в чемпіонаті.

Втім у єврокубках ситуація геть інша. Кияни успішно стартували у кваліфікації Ліги чемпіонів, пройшовши Партизан та Рейнджерс. Проте сил на останній крок не вистачило, Динамо поступилось путівкою в основну стадію турніру Зальцбургу.

Підопічні Шовковського вилетіли в Лігу Європи, де ситуація ще більше погіршилась. Динамо насухо програло два перших матчі – 0:3 Лаціо та 0:2 Хоффенхайму. А третій суперник виглядає як мінімум не легше.

Хоча Рома також розчаровує у цьому сезоні. Команда Артема Довбика йде лише на 10 місці у Серії А, тоді як в Лізі Європи взяла всього один бал після двох турів.

Читайте також Чи зіграє Ярмоленко проти Роми: Шовковський розповів про травму лідера "біло-синіх"

Де дивитися

Матч Рома – Динамо онлайн можна буде подивитися на ОТТ-платформі MEGOGO. Початок поєдинку – 24 жовтня о 19:45 (за київським часом). Перед грою транслятор організує студію з експертами, які обговорять зустріч на "Стадіо Олімпіко" в Римі.

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі Рома – Динамо. Тут також будуть опубліковані відео голів та огляд всього матчу з найцікавішими його моментами.