Головний тренер "джалороссі" поділився очікуваннями від матчу із Динамо у третьому турі Ліги Європи-2024/2025. Хорватський фахівець розповів про готовність гравців та проблеми своєї команди, про це повідомляє RomaPress.

Читайте також Довбик проти Києва: де дивитися матч Рома – Динамо в рамках Ліги Європи

У якому стані перебувають римляни

Іван Юрич на пресконференції розповів, що основний центрбек Роми Джанлука Манчіні не зміг завершити підготовку до гри через симптоми грипу. Також хорватський спеціаліст зазначив, що буде проведена ротація через складний календар.

Окрім цього, наставник римлян відповів на питання про кризу в команді. Заява Юрича виглядала дещо дивною напередодні важливої гри у Лізі Європи, адже тренер повинен налаштовувати команду.

Криза? На даний момент у нас немає менталітету переможців. Я бачу позитивні виступи, але ми робимо багато помилок і не виграємо. Щоб набути менталітет переможців, нам потрібно щодня багато працювати,
– заявив Юрич.

Щодо дебюту МатсаГуммельса хорватський фахівець відповів лаконічно: "Ми маємо вирішити, коли наступить слушний момент для його дебюту. Я серйозно розмірковую над цим".

До слова. У новому сезоні Ліги Європи Рома за два тури набрала всього 1 пункт. У першій грі римляни розписали нічию 1:1 із Атлетік Більбао, а в наступному матчі сенсаційно поступились Ельфсборгу – 1:0.

Нагадаємо, що матч Рома – Динамо відбудеться у четвер, 24 жовтня, у Римі на стадіоні "Олімпіко". Час початку гри – 19:45 за київським часом.