Пранкер прослуховував роздягальню Манчестер Юнайтед у матчі з Астон Віллою

13 жовтня 2024, 16:47
Читать новость на русском

Джерело:

The Sun

Манчестер Юнайтед останнім часом не тішить своїх уболівальниками результатами на футбольному полі. Напруженою ситуацією в середині колективу вирішив скористатися пранкер.

У матчі 7-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Астон Вілла приймала Манчестер Юнайтед (0:0), невідомий пробрався до роздягальні "червоних дияволів" та встановив підслуховуючий пристрій. Про цю подію повідомило видання The Sun.

Читайте також Манчестеру потрібна легенда: колишній тренер Реала у полі зору "червоних дияволів"

Роздягальню Манчестер Юнайтед прослуховували

Пранкер використав китайський телефон з мікрофоном, який активував за допомогою дзвінка з іншого пристрою. Він приклеїв пристрій у прихованому місці роздягальні та зателефонував, коли там був тренер МЮ Ерік тен Хаг. Ба більше, порушник безпеки мав нахабність забрати телефон наступного дня.

Видання отримало у своє розпорядження розмову тренера зі своїми підопічними, але вирішило їх не публікувати.

Поведінка пранкера викликала занепокоєння в учасників чемпіонату. Джерело зазначає, що "це шокуюче порушення безпеки". На щастя, нічого страшного в цьому випадку не сталося.

Щодо жартівника, то він є уболівальником Юнайтед. Завдяки оприлюдненню записів він сподівався розвеселити своїх підписників у соціальних мережах.

Організатори Прем'єр-ліги відреагували на дії порушника та закликали 20 клубів учасників чемпіонату посилити заходи безпеки.

Нагадаємо, що після семи зіграних турів Манчестер Юнайтед займає 14 місце в АПЛ. В активі команди тен Хага лише 8 очок. У Лізі Європи "червоні дияволи" двічі зіграли внічию. Через незадовільні результати тренерський стілець під нідерландським фахівцем захитався.