Головний тренер Динамо Олександр Шовковський прокоментував гру Артема Довбика. Коуч київського клубу високо оцінив виступ українського форварда Роми на післяматчевій пресконференції.

Цікаво дізнатись Тренер Довбика зізнався, кого з лідерів Динамо хотів би бачити у складі Роми

Що сказав Шовковський про Довбика

СаШо пригадав співпрацю із Артемом ще за часів його тренерської роботи у збірній України. Наставник "біло-синіх" зізнався, що добре знає сильні сторони нападника "вовків" та із радістю б хотів мати такого бомбардира у своєму складі.

Я чудово знаю якості Артема, тому що працював у тренерському штабі національної збірної України, зокрема, під час Євро-2020, тож добре розумію його сильні сторони. Вважаю, це гравець високого рівня, який дає Ромі глибину атаки, може чіплятися за м’ячі, нав’язувати боротьбу в штрафному майданчику. Серед його сильних індивідуальних якостей удари по воротах і боротьба. Вважаю, такі гравці прикрашають футбол. Радий за нього, якщо говорити особисто. Був би задоволений, якби в нас був такий форвард,
– сказав Шовковський.

Для Довбика гол у ворота Динамо став вже другим у цьому розіграші Ліги Європи у футболці Роми (у 3-х матчах). Загалом у нинішньому сезоні-2024/2025 Артем вже відіграв 11 поєдинків за нову команду – 5 м'ячів та асист.

Нагадаємо! Артем Довбик перейшов із Жирони у Рому на початку серпня 2024-го року. Контракт розрахований до кінця червня 2029-го року.

  • Рома завдяки перемозі над киянами набрали 4 бали та йдуть на 19-му місці у загальній таблиці ЛЄ-2024/2025.
  • У Динамо справи йдуть геть невдало. Підопічні Шовковського не набрали у трьох турах жодного очка та посідають 35-ту із 36-ти сходинок.