Такі гравці прикрашають футбол, – Шовковський оцінив виступ Довбика, який завдав поразки Динамо

25 жовтня 2024, 10:20
Читать новость на русском

Джерело:

ФК Динамо

Київське Динамо зазнало третьої поразки поспіль у Лізі Європи-2024/2025. Артем Довбик приніс перемогу італійській Ромі завдяки реалізованому пенальті.

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський прокоментував гру Артема Довбика. Коуч київського клубу високо оцінив виступ українського форварда Роми на післяматчевій пресконференції.

Цікаво дізнатись Тренер Довбика зізнався, кого з лідерів Динамо хотів би бачити у складі Роми

Що сказав Шовковський про Довбика

СаШо пригадав співпрацю із Артемом ще за часів його тренерської роботи у збірній України. Наставник "біло-синіх" зізнався, що добре знає сильні сторони нападника "вовків" та із радістю б хотів мати такого бомбардира у своєму складі. 

 Я чудово знаю якості Артема, тому що працював у тренерському штабі національної збірної України, зокрема, під час Євро-2020, тож добре розумію його сильні сторони. Вважаю, це гравець високого рівня, який дає Ромі глибину атаки, може чіплятися за м’ячі, нав’язувати боротьбу в штрафному майданчику. Серед його сильних індивідуальних якостей удари по воротах і боротьба. Вважаю, такі гравці прикрашають футбол. Радий за нього, якщо говорити особисто. Був би задоволений, якби в нас був такий форвард,
– сказав Шовковський.

Для Довбика гол у ворота Динамо став вже другим у цьому розіграші Ліги Європи у футболці Роми (у 3-х матчах). Загалом у нинішньому сезоні-2024/2025 Артем вже відіграв 11 поєдинків за нову команду – 5 м'ячів та асист.

Нагадаємо! Артем Довбик перейшов із Жирони у Рому на початку серпня 2024-го року. Контракт розрахований до кінця червня 2029-го року.

  •  Рома завдяки перемозі над киянами набрали 4 бали та йдуть на 19-му місці у загальній таблиці ЛЄ-2024/2025.
  • У Динамо справи йдуть геть невдало. Підопічні Шовковського не набрали у трьох турах жодного очка та посідають 35-ту із 36-ти сходинок.