Друга поспіль перемога: юнацька збірна України розгромила Казахстан у відборі на Євро-2025

12 жовтня 2024, 18:16
Читать новость на русском

На футбольних полях Бельгії триває турнір першої кваліфікації на Євро-2025 U-21. У другому турі збірна України зустрічалася з однолітками з Казахстану.

Україна U-17 – Казахстан U-17 3:0

Голи: Андрейко, 69, Залипка, 72, Джурабаєв, 73.

У першому матчі відбору на Євро-2025 команда Юрія Мороза здобула вольову перемогу над збірною Косово (4:2). Наступним суперником "синьо-жовтих" був Казахстан, пише 24 Канал.

Читайте також Ребров прокоментував першу перемогу збірної України в Лізі націй

Як Україна зіграла проти Казахстану

Перший тайм протистояння був за українцями. Чудові можливості забити мали Зудін, Люсін, Мельник та Залипка. Проте м'яч вперто не хотів перетинати лінію воріт Казахстану.

"Синьо-жовті" були винагороджені за наполегливість лише в середині другого тайму. Спочатку динамівець Іван Андрейко відкрив рахунок у зустрічі.

А через кілька хвилин рухівці Арсен Залипка та Мухаммад Джурабаєв забили казахам ще два м'ячі. Після цього гра заспокоїлася та завершилася з рахунком 3:0 на користь України.

Відеоогляд матчу Україна – Казахстан

Команда Мороза практично гарантувала собі вихід до наступного раунду кваліфікації. Щоб потрапити до топ-2 необхідно, щоб Бельгія у 2-му турі не програла Косово. Наразі "синьо-жовті" з шістьома очками лідирують в групі 4.

Завершальний матч першого раунду кваліфікації збірна України зіграє з Бельгією. Поєдинок відбудеться 15 жовтня.