У понеділок, 14 жовтня, збірна України відіграє матч 4 туру Ліги націй 2024-2025. Суперником команди Сергія Реброва стане збірна Чехії, повідомляє 24 Канал.

До теми Повний паритет: історія протистояння Чехія – Україна перед Лігою націй

В пошуках другої перемоги

"Синьо-жовті" покращили своє становище у групі три дні тому. Українці мінімально здолали Грузію (1:0) та набрали перші очки в Лізі націй. Втім через дві поразки у вересні наша команда все одно залишається останньою в групі.

Відстань від грузинів та чехів складає три бали, а Албанія має стільки ж очок. Одним із кривдників України місяць тому була як раз Чехія, підопічні Гашека обіграли нашу команду з рахунком 3:2.

До жовтневих битв Україна підійшла у важкому кадровому стані. Сергій Ребров не може розраховувати на Зінченка, Маліновського, Бражка, Циганкова, Ярмоленка, Піхальонка, Луніна та Миколенка.

А перед битвою з чехами вилетів ще і воротар Різник. Втім він був лише третьою опцією для тренера. Натомість повернутися до основної обойми має Тарас Степаненко, який не грав проти Грузії через травму.

Читайте також Феєрив в екзотичній Індії та виявився непотрібним Динамо: біографія Івана Калюжного

Де дивитися

Матч Україна – Чехія онлайн можна буде на ОТТ-платформі MEGOGO, а також на регіональних каналах Суспільного. Початок поєдинку – 14 жовтня о 21:45 (за київським часом).

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі Україна – Чехія. Тут також будуть опубліковані відео голів та огляд всього матчу з найбільш цікавими його моментами.