Гра відбудеться у польському місті Познань. Це буде вже десята очна зустріч між Україною та Грузією, повідомляє 24 канал.

Читайте також Онлайн-трансляція матчу Україна – Грузія в рамках Ліги націй 2024-2025

Хто транслюватиме поєдинок Україна – Грузія

Напередодні важливого протистояння "синьо-жовті" зазнали численних кадрових втрат. Матч пропустять досвідчені гравці національної команди: Олександр Зінченко, Руслан Маліновський, Віталій Миколенко, Віктор Циганков, Володимир Бражко, Олександр Піхальонок, Андрій Лунін та Андрій Ярмоленко.

У заявку на матч проти Грузії вперше потрапили Олександр Назаренко, Іван Калюжний та Дмитро Криськів.

Своєю чергою, Грузія стала сенсаційним відкриттям на Євро-2024, тому підопічним Сергія Реброва буде непросто реабілітуватися після попередніх поразок в Лізі націй. Нагадаємо, що Україна у двох матчах поступилася Албанії та Чехії.

Матч покаже медіасервіс MEGOGO, який є офіційним мовником Ліги націй, на OTT-платформі та телеканалі "MEGOGO СПОРТ", який мовить у цифровій етерній мережі Т2 та в кабельних мережах.

Відзначимо! На MEGOGO матч прокоментують Вадим Скічко і Роберто Моралес. О 20:45 розпочнеться передматчева студія, яка також буде у перерві гри та після фінального свистка.

На "MEGOGO СПОРТ" і місцевих каналах Суспільного Мовлення на матчі працюватимуть коментатори MEGOGO Віталій Волочай і Сергій Лук’яненко.

Переглянути гру на MEGOGO можна в підрозділі "Футбол" у розділі "Спорт", на каналі "MEGOGO Футбол Перший", а також на окремому поп-ап каналі в розділі "Телебачення".

Також поєдинок можна буде переглянути на місцевих телеканалах "Суспільного" у цифровому етері Т2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT).

Зверніть увагу! Стартовий свисток у матчі пролунає о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, що 14 жовтня Україна зустрінеться з Чехією.