Україна – Грузія: коли та де дивитися третій поєдинок "синьо-жовтих" у Лізі націй-2024/2025

9 жовтня 2024, 15:01
Читать новость на русском

Збірна України з футболу 11 жовтня проведе матч третього туру Ліги націй-2024/2025. Суперником команди Сергія Реброва буде Грузія.

Гра відбудеться на муніципальному стадіоні в польському місті Познань. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом, пише 24 Канал.

Читайте також Збірна України презентувала нову форму від Adidas: фото футболок з патріотичним гаслом

Хто покаже поєдинок Україна – Грузія

Напередодні цього поєдинку "синьо-жовті" зазнали величезних кадрових втрат. Матч пропустить левова частина основної обойми команди Сергія Реброва – Олександр Зінченко, Руслан Маліновський, Віталій Миколенко, Віктор Циганков, Володимир Бражко, Олександр Піхальонок, Андрій Лунін та Андрій Ярмоленко.

Натомість декілька футболістів отримали дебютні виклики у збірну України. Зокрема, йдеться про чинного найкращого бомбардира УПЛ Олександра Назаренка.

Уболівальники зможуть подивитися гру Україна – Грузія у прямому ефірі на медіасервісі Megogo. Цього разу поєдинок там буде доступний у вільному доступі на каналі "MEGOGO Спорт". Всі інші матчі Ліги націй можна буде переглянути на цьому ресурсі за підписками "Максимальна" та "Спорт".

Зазначимо, що також цей поєдинок покажуть на місцевих телеканалах Суспільного. Його можна буде подивитися в цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV, крім OTT-платформ.

До слова. Це буде десята очна зустріч між Україною та Грузією. Наразі повну перевагу має наша національна команда – шість перемог та три нічиї (загальний баланс голів – 16:6).

Нагадаємо, що після матчу з Грузією "синьо-жовті" свій наступний поєдинок проведуть 14 жовтня проти Чехії. Вони вже зустрічалися у вересні й тоді збірна України зазнала поразки з рахунком 2:3.