У п'ятницю, 11 жовтня, у польській Познані на стадіоні "Enea Arena" відбудеться матч 3-го туру Ліги націй-2024/25 Україна – Грузія. Стартовий свисток арбітра пролунає о 21:45 за київським часом, пише 24 Канал.

До теми Онлайн-трансляція матчу Україна – Грузія в рамках Ліги націй 2024-2025

Хто вийде у старті на матч з Грузією

Перед жовтневими матчами тренерський штаб збірної України зіткнувся з великими кадровими труднощами. Через травми декілька лідерів команди не приїхали на збір.

Сергій Ребров змушений був викликати футболістів з резервного списку. Напередодні зустрічі тренер визначився зі стартовою одинадцяткою.

Досить несподівано на місці опорного півзахисника вийде дебютант Іван Калюжний з Олександрії. Максим Таловєров (ЛАСК) у центрі захисту складе дует з Іллею Забарним. На правому фланзі зіграє вінгер Полісся Олексій Гуцуляк.

Збірна України: Трубін – Конопля, Забарний, Таловєров, Матвієнко, Калюжний, Судаков, Шапаренко, Гуцуляк, Мудрик, Довбик

Склад збірної України / фото УАФ

  • Нагадаємо, що після двох зіграних турів команда Реброва займає останнє місце квартету В1. "Синьо-жовті" у стартових матчах поступилися Албанії (1:2) та Чехії (2:3).
  • Натомість збірна Грузії впевнено очолює групу В1, набравши максимальну кількість очок у двох поєдинках. Сакартвело перемогли Чехію (4:1) та Албанію (1:0).