Усик зізнався, яку заборону ввів для себе під час тренувального табору перед реваншем з Ф'юрі

22 жовтня 2024, 09:57
Читать новость на русском

Джерело:

Ready to Fight

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі навесні визначили ім'я першого абсолюта хевівейту у XXI столітті. Тоді у битві, яка тривала всі 12 раундів, перемогу здобув український чемпіон.

Попереду на боксерів очікує реванш. Володар поясів WBC, WBA, WBO, IBO розповів про особливості підготовки до другого бою з "Циганським королем", повідомляє Ready to Fight.

Читайте також "У кожен день тижня та двічі в неділю": легенда боксу назвав переможця реваншу Усик – Ф'юрі

Повна концентрація

За словами Олександра Усика, він вирішив відмовитися від соціальних мереж у тренувальному таборі. Це допомагає йому зосередитися на майбутньому поєдинку та не відволікатися на менш важливі речі.

"Якщо люди говорять про мене в інтернеті, їм цікаво, а не мені цікаво. Так, це відволікає, це взагалі займає багато часу. Вдень багато часу витрачаєш на якісь соцмережі, просто забирають вони в тебе час.

А коли ти їх не використовуєш, ти заповнюєш свою голову якоюсь корисною інформацією. Це книжки, це вивчення чогось нового. Це дуже допомагає сконцентруватися на роботі, яку ти робиш", – сказав Усик.

До слова. Раніше Тайсон Ф'юрі розповів про свій план на битву проти Олександра Усика та закликав людей забути в тому поєдинку про бокс.

Нагадаємо, що реванш Усик – Ф'юрі відбудеться 21 грудня у тому ж місці, де й перший бій – на "Kingdom Arena" в Ер-Ріяді.