У четвер, 24 жовтня, Динамо зустрілося з Ромою в межах Ліги Європи. Кияни мінімально поступилися римлянам завдяки реалізованому пенальті Артема Довбика з рахунком 1:0.

Читайте також Гравець збірної України повернувся до тренувань після струсу мозку

Коментар Шовковського щодо матчу

Тренер розповів, що вони розуміли проти якої сильної команди грають, тому перш за все намагалися зробити все можливе, щоб зробити усе можливе, щоб лімітувати простір між лініями і не дати супернику швидко забити.

На жаль, ми заробили прикрий пенальті, який, вважаю, був необов’язковим, і пропустили м’яч. Хоча, окрім цього та дальніх ударів, на мою думку, Рома більше не створила нічого у першому таймі. Ми намагалися використати свої шанси, включаючи швидкості в контратаках, створили кілька моментів, які могли позитивно для нас закінчитися, але, на жаль, не реалізували їх,
– зазначив Шовковський.

Зокрема він сказав, що у другому таймі вони хотіли змінити малюнок гри, однак розуміли проти якого суперника грають. Вони створили кілька непоганих моментів, але, водночас ризикували пропустити другий м'яч.

Також головний тренер відповів, хто краще грав: атака чи захист.

"Я ніколи не поділяю команду на напад і захист. У нас одна команда, яка і будує свої оборонні лінії, і грає в атаці. Сьогодні в нападі нам трохи не вистачало агресивності, особливо на початку гри. Ми віддаємо належне «Ромі», яка грає в Серії А та має великий бюджет. Ми ж зараз не можемо залучити легіонерів такого рівня, як нам хотілося б. Ті іноземці, які в нас були раніше, коли почули перші вибухи та постріли, одразу ж попросилися поїхати в оренду", – додав Олександр Шовковський.

Відзначимо, що наступний матч у Лізі Європи Динамо зіграє Ференцвароша 7 листопада о 22:00 за київським часом.