Збірна України з футболу продовжує виступи в Лізі націй 2024-2025. Команда Сергія Реброва відіграла у жовтні два матчі, набравши 4 очки, повідомляє 24 Канал.

До теми Збірна України у драматичному матчі Ліги націй вирвала нічию з Чехією

Україна остання

"Синьо-жовті" мінімально здолали Грузію, після чого розписали нічию із Чехією. Це не допомогло Україні залишити останню сходинку в групі дивізіону В.

Лідером квартету є Чехія з сімома очками, тоді як у Грузії та Албанії – по шість. Нагадаємо, що перемога у групі дозволить отримати додатковий шанс кваліфікуватися на ЧС-2026 в разі провалу у відборі.

Крім того, перше місце напряму вийде в лігу А, тоді як з другого місця туди можна потрапити через стикові матчі. Третє ж місце гратиме у перехідних матчах за право залишитися у дивізіоні В. А ось остання команда групи напряму вилетить у лігу С.

Прогноз Favbet

За два тури до фінішу Україна є аутсайдером у боротьбі за перше місце. Коефіцієнт на тріумф команди Реброва становить аж 8,00. Кожен з наших конкурентів має більше шансів на вихід у лігу А.

Читайте також Ліга націй-2024/2025: яка ситуація збірної України у групі В1 після чотирьох матчів

Фаворитом є чинний лідер Чехія, на неї виставлений коефіцієнт 1,65. Шанси Албанії оцінюються у 4,20, а Грузії – у 5,00. Нагадаємо, що з останніми двома командами наша команда гратиме в листопаді на виїзді.

При цьому експерти не вірять у звільнення Сергія Реброва до кінця 2024 року. Ймовірність цього – 3,00, тоді як на те, що тренер продовжить свою роботу – 1,36.