Андрій Шевченко візьме участь у матчі легенд футболу, який організовує південнокорейська компанія Nexon. Про це повідомив у своєму інстаграмі бразилець Кака.

Читайте також "Я тебе запам'ятаю": як Путін намагався залякати Шевченка після приниження в Москві

Шевченко зіграє за команду "Спис"

Раніше стало відомо, що Шевченко вирушив до столиці Південної Кореї. Там він зустрівся з легендарним Кака. Тепер стала відома мета поїздки президента УАФ до Сеулу.

Для мене велика честь бути частиною цієї події зі стількома легендами футболу. Знову поділити поле з моїм колишнім товаришем по команді Андрієм Шевченком буде особливим,
– підписав свій пост Кака.

Компанія Nexon, яка спеціалізується на виробництві комп'ютерних ігор, проведе унікальний поєдинок. Під вивіскою Nexon Icons Match зіграють дві команди: одна складатиметься з гравців атаки, а інша – оборони. Вони отримали свої назви: "Спис" та "Щит".

Хто зіграє у незвичному матчі

Перелік гравців обох команд вражає. За "Спис" гратимуть: Андрій Шевченко, Кака, Дімітар Бербатов, Луїш Фігу, Еден Азар, Алессандро Дель Пʼєро, Карлос Тевес, Майкл Оуен, Дієго Форлан, Маруан Феллайні, Рівалду. Тренером команди буде Тьєррі Анрі, а капітаном – Дідьє Дрогба.

У складі "Щит Юнайтед" на поле вийдуть Неманья Видич, Хавʼєр Маскерано, Яя Туре, Андреа Пірло, Кларенс Зеєдорф, Карлес Пуйоль, Леонардо Бонуччі, Йон-Арне Ріїсе, Рікарду Карвалью, Едвін ван дер Сар. Тренером команди буде італієць Фабіо Каннаваро, а капітаном – Ріо Фердінанд. Як бачимо, за "Щит" гратимуть захисники та півзахисники.

Матч легенд футболу запланований на 20 жовтня. Подія вже викликала величезний ажіотаж серед місцевої публіки. На поєдинок продали усі 45 тисяч квитків.