Дебют виявився не зовсім успішним. Команда колишнього форварда Динамо поступилася з рахунком 0:1, а єдиний гол у поєдинку забив один із найкращих бомбардирів в історії УПЛ Євген Селезньов.

Читайте також Фізіономія Путіна була кислою: гравець збірної України пригадав легендарний гол Шевченка

Що сказав Мілевський після матчу

Артем Мілевський запам'ятався в цьому матчі своєю поведінкою. Він емоційно реагував на низку моментів, а також сперечався з арбітром. За це він отримав червону картку, яку згодом все ж таки змінили на жовту.

Після фінального свистка зірковий ексфутболіст прокоментував свій дебют. Зокрема, він розповів, чи планує розпочинати професійну тренерську кар'єру, повідомляє Sport-express.

"У нас зараз такий задум, що я буду тренером. Хочу спробувати подивитися на себе з боку. Я вже багато награв за ці вісім місяців, тому вирішив спробувати себе в новій іпостасі. Саме тому на грі проти Армата я був у костюмчику та на бровці. Важко бути тренером, особливо вперше! На емоціях хочеться все розбити, вирвати прапорець.

Ось і в цьому матчі трохи перестарався та червону отримав, але потім арбітр поміняв її на жовту. Подивимося, що буде далі. Чи головний я тренер? Ні, ми з Артемом Марченком – як Гвардіола й Артета в Манчестер Сіті. Поки – я Артета. А що буде далі – подивимося", – сказав Мілевський.

Довідка. Артем Мілевський після реабілітації активно почав займатися спортом і повернувся у футбол. Він виступає за Ігніс з весни 2024 року.

Нагадаємо, що Мілевський завершив професійну кар'єру у 2021 році. Він має у своїй колекції 16 трофеїв, а також ставав найкращим бомбардиром УПЛ у сезоні-2009/2010.