Після матчу з Грузією (1:0) збірна України прибула до Вроцлава, де відбудеться поєдинок 4-го туру Ліги націй проти Чехії. Команда Реброва вже встигла провести тренування на стадіоні "Тарчинський Арена".

Читайте також Україна – Чехія: де дивитись онлайн-трансляцію матчу Ліги націй-2024/2025

Що трапилося з Довбиком

На відкритому тренуванні був присутній Артем Довбик. Однак нападник "Роми" не займався разом з усіма, а спостерігав за діями партнерів по команді.

Напередодні матчу з Чехією Сергій Ребров прокоментував кадрову ситуацію у збірній. Він повідомив, що окрім травмованого голкіпера Дмитра Різника, більше втрат не має.

Ребров додав, що окремі гравці мають мікротравми. Цілком можливо, що основному форварду дали додатковий час на відпочинок та відновлення.

Нагадаємо, що Довбик пропустив два стартові матчі Ліги націй. Тоді "синьо-жовті" зазнали двох поразок: від Албанії (1:2) та Чехії (2:3).

У розпорядженні Реброва знаходяться ще два центральні нападники – Роман Яремчук та Владислав Ванат. До речі, форвард Динамо відзначився голом у першому матчі з чехами.

Поєдинок Україна – Чехія відбудеться у понеділок, 14 жовтня. Стартовий свисток арбітра пролунає о 21:45 за київським часом.