Перша частина гри закінчилась мінімальною перевагою на табло "містян" 1:0. Єдиний гол у перші хвилин забив Фоден, повідомляє 24 Канал.

Дивіться також Кураж МанСіті, феєрія Барселони та фіаско Трубіна: результати Ліги чемпіонів за 23 жовтня

Нестримний Голанд

Друга 45-хвилинка була щедрішою на результативні удари. Вже до її екватора рахунок у матчі змінився на 4:0 на користь МанСіті. Хоча міг бути і 5:0, якби гол Аке не був скасований через гру рукою. М'ячі у складі господарів забивали Стоунс та дубль оформив Голанд.

Окремої уваги заслуговує перший гол Ерлінга. Норвежець спиною до воріт у карколомному стрибку замкнув п'яткою подачу від Савіньйо. Щось у стилі Ібрагімовича видав забивний форвард англійського клубу.

Відео шаленого голу Голанда

Для 24-річного норвежця ці голи стали 12-м та 13-м у 12-ти зіграних матчах поточного сезону у футболці "містян". Цікаво, що поки що у його активі немає жодного асиста.

До слова. У ЗМІ фігурує інформація, що Голанд може перебратись у Барселону. Ерлінг є головною трансферною ціллю каталонців у 2025-му році. Норвежець вже начебто навіть висунув свою умову "блаугранас".

Добив Спарту Нунес, який збільшив перевагу МанСіті до п'яти голів. Фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу "містян" 5:0.

Після цієї звитяги МанСіті набрало 7 балів у 3-х турах та посідає 3-тє місце у загальній таблиці оновленої Ліги чемпіонів-2024/2025. Більше очок лише у двох інших клубів із Англії Астон Вілли та Ліверпуля – по 9 пунктів.

Відеоогляд матчу Манчестер Сіті – Спарта