"Римський імператор" вперше заговорив після звільнення Де Россі

2 жовтня 2024, 19:34
Читать новость на русском

Джерело:

Sky Sport Italia

У середині вересня було звільнено Даніеле Де Россі з посади головного тренера Роми через невтішні результати команди на початку сезону. Легенда "вовків" Франческо Тотті вперше за 2 тижні заговорив про це.

48-річний ексфутболіст римлян підкреслив, що у нього немає проблем у стосунках з колишнім гравцем та наставником "джаллороссі" Даніеле Де Россі. Окрім цього, він сподівається, що такі гравці команди, як Крістанте та Пеллегріні зможуть повернути довіру фанатів.

Читайте також Довбик тепер запасний: таке рішення ухвалив новий тренер Роми

Тотті висловився про Юрича та Де Россі

Франческо Тотті відзначив хороші результати новоспеченого наставника "вовків" Івана Юрича – 2 перемоги та 1 нічия. Італієць також зазначив, що Рим – вимогливе місце та висловив сподівання, що хорватський фахівець зможе досягти успіху у Європі та Серії А.

З приводу Де Россі ексгравець "чарівників" заявив, що вони досі спілкуються та підтримують теплі стосунки. Тотті також запевнив, що всі чутки щодо проблем між ним та Даніеле не більше, ніж перебільшення, а вони продовжують товаришувати.

Свист Крістанте і Пеллегріні через інформацію про їхную причетність до звільнення Де Россі? Це відбувається, коли справи йдуть не найкращим чином. Я завжди повторював: Рим – складне місце. Якщо у вас немає характеру і мотивації, вам доведеться нелегко, 
– цитує Тотті Sky Sport Italia.

Франческо Тотті підкреслив, шо Крістанте і Пеллегріні два чудових гравці, які можуть досягти величі у Ромі. Наразі вони мають повернути довіру вболівальників "джаллороссі", а все інше потім.