Тренер збірної України з футзалу та президент АФУ відвідали бійців на передовій

21 жовтня 2024, 16:45
Читать новость на русском

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко та президент Асоціації футзалу України Сергій Владико побували на бойових позиціях 110 бригади ТРО. Захисники України отримали пам'ятні подарунки.

Олександр Косенко та Сергій Владико подякували бійцям за захист України, а також підтримку збірної на ЧС-2024 з футзалу. Прапор 110-ї бригади завжди був присутній у роздягальні "синьо-жовтих" та надихав гравців перед кожним матчем на Мундіалі.

Читайте також Рекордний рейтинг збірної України: на якому місці "синьо-жовті" після тріумфу на ЧС з футзалу

Подяка воїнам від бронзових призерів чемпіонату світу

Воїни 110-ї бригади отримали з рук тренера та функціонера пам'ятні подарунки – футболку збірної та м’яч з підписами усіх гравців, а також бронзову медаль чемпіонату світу 2024. Крім того, Косенко та Владико передали нашим воїнам багато корисних речей, які допоможуть ефективно захищати Україну.

Косенко та Владико відвідали бійців на передовій / фото АФУ

Зазначимо, що асоціація та збірна України з футзалу активно допомагають нашим захисникам. Напередодні виступу на ЧС-2024 гравці та головний тренер команди записали ролик, в якому подякували воїнам ЗСУ. Завдяки їхній мужності "синьо-жовті" змогли взяти участь у Мундіалі.

Як збірна України з футзалу виступила на ЧС-2024