Парад найбезглуздіших помилок: у Німеччині привезли два однакові пенальті за тайм – відео фейлів

8 жовтня 2024, 10:09
Читать новость на русском

У восьмому турі другої німецької Бундесліги відбувся матч між Магдебургом і Гройтер Фюртом. Він має всі шанси претендувати на звання найунікальнішого та найдивнішого за останні декілька років.

Футболісти обох клубів примудрилися протягом одного тайму заробити два безглузді пенальті. Вони викликали у фанатів подив і сміх, ставши вже вірусними у мережі, повідомляє 24 Канал.

Читайте також Футболіст в АПЛ відзначився найбільш кумедною симуляцією: відео клоунади у матчі Тоттенхема

Незрозумілі дії захисників

Уже на 13-й хвилині господарі отримали право виконати пенальті. Проте заслуги Магдебурга в цьому епізоді не було.

Голкіпер гостей упіймав м'яч після невдалого навісу суперника до штрафного майданчика та розпочати атаку, покотивши його в бік одноклубника. Захисник спостерігав за діями воротаря, але чомусь подумав, що гра зупинена й також вирішив використати руки.

Головний арбітр одразу вказав на точку. Півзахисник Мохамед Ель-Ханкурі не зміг відкрити рахунок ударом із 11-метрової позначки, але результативно зіграв на добиванні – 1:0.

Справжнє безумство відбулося під кінець першого тайму. Цього разу вже господарі вирішили здивувати вболівальників і на рівному місці "привезли" ідентичний (!) пенальті.

Гройтер Фюрт проводив швидку контратаку й перед штрафним майданчиком Хав'єр Амаєчі збив суперника. Після очевидного та грубого порушення інший захисник Даніель Хебер вирішив, що арбітр уже зупинив гру, тож він взяв м'яч у руки у своєму штрафному майданчику – рефері відразу вказав на точку, а Джуліан Грін реалізував 11-метровий.

Два безглуздих пенальті в матчі Магдебург – Гройтер Фюрт: дивіться відео

Врешті-решт матч закінчився з рахунком 2:2. Після нього Магдебург розташувався на другій сходинці в турнірній таблиці, а Гройтер Фюрт – на десятій.