"Подарунок для будь-якого боксера": Усик пояснив, що пішло не так у Джошуа в бою проти Дюбуа

1 жовтня 2024, 17:47
Читать новость на русском

Джерело:

British Boxing News

У суботу, 21 вересня, у Лондоні відбувся вечір боксу. Головною його подією стала битва за чемпіонський титул IBF між Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа.

"Динаміт" несподівано здобув упевнену перемогу. Він нокаутував Ей Джея у п’ятому раунді, до того відправивши тричі його в нокдаун.

Читайте також "Залізний Майк" назвав людину, яка здатна зробити революцію в боксі

Джошуа провалився в усіх компонентах

Цей поєдинок відвідали чимало відомих боксерів. Зокрема, на ньому був присутній об'єднаний чемпіон світу в хевівейті Олександр Усик.

Українець в інтерв'ю для British Boxing News поділився думкою з приводу цієї битви та пояснив, чому Ентоні Джошуа провалився, хоча й був фаворитом.

Проблема була в його роботі ніг, у ментальній готовності, у всьому. Усередині Ентоні був зовсім іншим. Він виглядав не так, як ми всі очікували. Ви бачили його праву руку? Вона була повністю опущена та перебувала на рівні грудей. До того ж його підборіддя було підняте, це був подарунок для будь-якого боксера.

Нагадаємо, що Олександр Усик свій наступний бій проведе проти Тайсона Ф'юрі 21 грудня. Після цього є ймовірність, що українець буде битися з Даніелем Дюбуа, якого нокаутував у серпні 2023 року.