Федерація футболу Вірменії повідомила про відставку з посади головного тренера збірної. Про це йдеться на офіційному сайті організації.

Читайте також Основний форвард збірної України пропустив тренування напередодні матчу з Чехією

Петраков залишився без роботи

У 4-му турі Ліги націй збірна Вірменії поступилася Північній Македонії з рахунком 0:2. Одразу ж після матчу, який відбувся 13 жовтня, українського тренера звільнили з посади.

Вірменія виступає у дивізіоні С Ліги націй. У першому турі підопічні Петракова завдали поразки Латвії (4:1). Проте у наступних трьох поєдинках заробили лише один бал.

Вірменія ледь врятувалася від поразки у матчі з Фарерськими островами та двічі з однаковим рахунком поступилися Північній Македонії (0:2).

У групі С4 тепер вже колишня команда Петракова займає третє місце. Її випереджають Північна Македонія на 6 балів та Фарерські острови на 1 очко.

Нагадаємо, що Олександр Петраков очолив збірну Вірменії у січні 2023 року. Під його керівництвом команда провела 18 матчів: 4 перемоги, 4 нічиє та 10 поразок. Різниця забитих та пропущених м'ячів – 22:29.

Раніше фахівець очолював збірну України (2021 – 2022). Під його керівництвом молодіжна збірна України U-20 стала чемпіоном світу.