Сюрприз для Чехії: дебютант збірної України підтвердив ротацію від Реброва на матч Ліги націй

14 жовтня 2024, 16:53
Читать новость на русском

Джерело:

ютуб-канал УАФ

Вже сьогодні 14 жовтня збірна України з футболу проведе свій другий матч у рамках жовтневого циклу Ліги націй-2024/2025. Команда Сергія Реброва протистоятиме Чехії.

Напередодні гри дебютант національної команди Олександр Назаренко прокоментував слова Сергія Реброва щодо складу. Лідер Полісся відреагував на можливу кадрову ротацію у стартовому складі на матч проти грузинів. Про це він сказав у коментарі ВЗБІРНА.

Читайте також Онлайн-трансляція матчу Україна – Чехія в рамках Ліги націй 2024-2025

Назаренко про матч проти Чехії

Також Назаренко розповів про сильні сторони чехів.

З Чехією треба бути готовим до боротьби. Вони там усі дуже високі, добре вміють боротися. Відновлення? Якщо добре відновитись, то мені одного дня достатньо. Сергій Ребров сказав, що буде ротація, але я б переможний склад не змінював,
– відповів футболіст.

Нагадаємо, що у матчі проти Грузії Назаренко вийшов на заміну та провів на полі 4 ігрові хвилини. Сам поєдинок закінчився мінімальною перемогою України завдяки голу Михайла Мудрика. Також у цій грі дебютували у складі України Іван Калюжний та Дмитро Різник.

Зверніть увагу! Матч Ліги націй Україна – Чехії розпочнеться 14 жовтня о 21:45 (за київським часом).

Підопічні Реброва після трьох турів йдуть на останньому четвертому місці у групі, маючи три бали. Стільки ж у третьої Албанії. В активі Грузії та Чехії по 6 очок.