Яремчук перебуває у конфлікті з наставником Олімпіакоса: у чому причина

6 жовтня 2024, 11:51
Читать новость на русском

Джерело:

Sportime

Український нападник Олімпіакоса Роман Яремчук зіштовхнувся з неприємностями. Між форвардом і головним тренером команди відбувся конфлікт.

Хосе Луїс Менділібар, наставник "трілос", має зауваження до 28-річного українського голеадора. Через це футболіст залишався на лаві запасних і не виходив на поле у двох останніх іграх команди, про це повідомляє грецьке видання Sportime.

Читайте також Реал залишився без капітана: на який термін вибув футболіст "вершкових"

Причина конфлікту між тренером та гравцем

Керманича Олімпіакоса Менділібара не влаштовує те, що Роман Яремчук готовий і не має бажання підлаштовуватись під вимоги тренера. Зазначимо, що претензії очільника "червоно-білих" розпочались одразу після того, як нападник приєднався до команди.

Окрім цього, тренер "трілос" підкреслив, що український форвард не може забити легкий гол, навіть під час тренування. Нападник дуже часто потрапляє в положення поза грою.

Причина невдалої гри Яремчука полягає в тому, що він не ще не набрав оптимальну форму, однак ще не пізно це зробити. Щоб змінити ситуацію – Роману потрібно плідно працювати.

Нагадаємо, що у грецький чемпіонат Роман Яремчук перебрався влітку цього року. У складі піренейського Олімпіакоса український нападник зіграв у 6 матчах у всіх турнірах і відзначився одним забитим м'ячем.