Він дебютував за "синьо-жовтих" і зі старту закохав у себе фанатів національної команди України. Попри те, що у другій зустрічі "Супер Іван" вийшов тільки на заміну та провів лише 30 хвилин на полі, його обрали "Левом матчу".

Читайте також Гравець збірної України з футболу потрапив у команду туру Ліги націй

Чергова порція компліментів для Калюжного

Своєю думкою щодо опорного півзахисника поділився колишній футболіст збірної України, а нині головний тренер Епіцентра, Сергій Нагорняк. Він оцінив гру дебютанта "синьо-жовтих" і порівняв його з легендою Мілана та збірної Італії Дженнаро Гаттузо, повідомляє Sport.ua.

"Калюжний добре себе проявляє у боротьбі за м’яч. Йому б трохи додати у швидкості, то взагалі в нього був би ще вищий рівень. Але він зумів проти технічної збірної Грузії відпрацювати в обороні, зробити чорнову роботу, виконати відбори та перехоплення. Найголовніше, що у ключових моментах він перехоплював м’яч та вигравав боротьбу.

Він як Гаттузо. Калюжний за стилем такий самий. Щоправда, Калюжний ще має й божевільний удар. Згадайте, який він забив Шахтарю гол! Я думаю, що Івана важко буде утримати в Олександрії після цих матчів за збірну України", – сказав Нагорняк.

До слова. Контракт Івана Калюжного з Олександрією розрахований до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює гравця у 500 тисяч євро.

Нагадаємо, що, попри хвилю захвату на від гри Івана Калюжного, були й ті, хто не поділяє таку думку. Українському тренеру Олегу Федорчуку не сподобався виступ "Супер Івана", якого він порівняв із Жигулями.