Уродженець Луганська підтримав дії російських окупантів та окупацію українських територій ворожою країною. Окрім цього, він назвав українців "хлібосольним народом" та заявляв про єдність "братських народів", повідомляє 24 канал з посиланням на росЗМІ.

Читайте також "Сподобалась спартаківська гра": у Росії приписали Шевченку любов до московської команди

Мрії зрадника України Юрана

55-річний екснападник київського Динамо бажає, щоб всі злочини російської окупаційної армії були забути та "всі повернулись до спокійного життя".

Про що я мрію? Яка може бути мрія? Щоб закінчилося якомога швидше, всі повернулися до спокійного життя. Щоб по Бєлгороду не літало, іншим нашим регіонам, територіям, які стали Росією,
– сказав Юран.

Колишній гравець "біло-синіх" підкреслив, що там знаходяться діти, старі. Зі слів Юрана у нього "рветься серце, коли на це дивишся" та це його мрія, щоб усе завершилось.

До слова. Сергій Юран народився у Луганську, про те відмовився від виступів у збірній України. Під час своєї кар'єри він виступав у національній команді Росії.

Однак його хвилює, лише те, що відбувається на території Росії. На страждання українського народу, своїх співвітчизників Сергій Юран наплював.