Шахтар – Аталанта: де та коли дивитись матч "гірників" у оновленій Лізі чемпіонів

1 жовтня 2024, 17:12
Читать новость на русском

У середу, 2 жовтня, донецький Шахтар зіграє перший номінально домашній матч у новому сезоні реформованої Ліги чемпіонів. У другому турі головного європейського турніру "гірники" зустрінуться з Аталантою.

Підопічні Маріно Пушича прийматимуть "бергамасків" у німецькому Гельзенкірхені на стадіоні "Фельтінс-Арена", більш відомою як "Арена АуфШальке". Початок матчу другого туру Ліги чемпіонів сезону-2024/2025 о 19:45 за київським часом, повідомляє 24 канал.

Читайте також "ФК ж*па": Полісся засудило образливі вислови гравців Шахтаря у свій бік

Де дивитись матч Шахтар – Аталанта

В Україні можна переглянути матч Шахтар – Аталанта екслюзивно на медіасервісі "Megogo". Прямий ефір єврокубкового протистояння доступний за передплатами пакетів "Максимальний" та "Спорт".

За годину до гри розпочнеться передматчева аналітична студія з ведучими Олександрою Кучеренко та Володимиром Кобельковим. Найцікавіші моменти та епізоди гри будуть проаналізовані запрошеними експертами, які також поділяться своїми думками та прогнозами щодо матчу.

Нагадаємо, що у першому турі реформованої Ліги чемпіонів сезону-2024/2025 Шахтар зіграв у нічию з італійською Болоньєю. Матч завершився з рахунком 0:0, "гірники" здобули перший заліковий бал в оновленому форматі головного європейського турніру.