У третьому турі збірна України зустрінеться з лідером групи В1 командою Грузії. "Синьо-жовті", ослаблені травмами провідних гравців, виступають андердогами у поєдинку.

До теми Онлайн-трансляція матчу Україна – Грузія в рамках Ліги націй 2024-2025

З яким рахунком завершиться матч Україна – Грузія

Колишній тренер луцької Волині Віталій Кварцяний зробив прогноз на результат матчу Україна – Грузія. На думку досвідченого фахівця, у розпорядженні Реброва достатньо кваліфікованих виконавців. Тож відсутність лідерів у складі не позначиться на цифрах на табло.

"Я вважаю, що Ребров зробить все можливе для того, аби скоригувати склад і налаштувати підопічних на гру з урахуванням усіх факторів. А тренерський штаб додасть необхідних штрихів, зважаючи на стан футболістів та їхнє бажання. Впевнений, воно буде великим. Відчуваю, що наша збірна сьогодні виграє.

З яким рахунком? Україна переможе 2:1", – сказав Кварцяний.

Нагадаємо, що матч між збірними України та Грузії відбудеться у п'ятницю, 11 жовтня. Поєдинок у Познані розпочнеться о 21:45.

Головний тренер "синьо-жовтих" Сергій Ребров виставив досить ризикований стартовий склад. З перших хвилин зіграють дебютант Іван Калюжний, Максим Таловєров та Олексій Гуцуляк.