В Лізі Європи 2024-2025 відбулись матчі 3 туру. Центральною зустріччю став бій у Стамбулі, куди до місцевого Фенербахче завітав Манчестер Юнайтед, повідомляє 24 Канал.

До теми Моуріньо зупинив МЮ, перемоги Тоттенхема та Лаціо: всі результати 3 туру Ліги Європи 2024-2025

Онана в ударі

Англійці відкрили рахунок на 15 хвилині зусиллями Еріксена, але пізніше Фенербахче забрав ініціативу до своїх ніг. На 37 хвилині турки створили божевільний момент біля воріт Андре Онана.

Юссеф Ен-Несірі небезпечно пробивав з 3-4 метрів після навісу, проте кіперу МЮ вдалось здійснити шалений сейв. Але на цьому Онана не зупинився.

Атака другим темпом завершилась ще одним ударом Ен-Несірі також з близької відстані. Але Андре і цього разу не дозволив м'ячу потрапити у сітку.

Відео сейвів Онана:

На жаль для фанатів Манчестер Юнайтед, ці сейви не допомогли "червоним дияволам" здобути перемогу. Одразу після перерви Ен-Несірі таки зміг пробити Онана, тому матч завершився з рахунком 1:1.

Читайте також Серія невдач: Рома мінімально перемагає Динамо завдяки голу Довбика

Таким чином манкуніанці вже вшосте втратили очки у семи останніх іграх. Після трьох турів Юнайтед посідають 21 місце у турнірній таблиці ЛЄ, тоді як Фенербахче йде 14-им.