Проте є й ті, які проявили себе з ганебної сторони та навіть стали відвертими зрадниками. Одним із таких є колишній капітан збірної України з футболу Анатолій Тимощук.

Читайте також Російський футбольний тренер потрапив у гучний мовний скандал у Казахстані: ганебне відео

Чітка позиція ветерана війни

Він не тільки не засудив агресію Росії, а й продовжує жити "запорєбриком", де працює в газпромівському Зєніті. Напередодні Анатолій пробив чергове дно, передавши футболку зі своїм автографом на аукціон, яку викупили за 700 тисяч рублів, а кошти пішли на допомогу Курській області, де зараз проходить операція Сил оборони України.

Таку "патріотичну" позицію Тимощука прокоментував ветеран війни Євгеній Корінець. Він гостро висловився про колишнього футболіста збірної України та не особливо підбирав слова, повідомляє NV.

Тимощук – пі**р. Людина, яка продалася за гроші, не знаю, можливо, він і не мав ніякого патріотизму до цього. Дивіться, ми бачимо, наприклад, от він був щирим українцем, одягав вишиванку на кожні свята, патріот. Але, знаєте, де він був патріотом? У соціальних мережах і все… Тимощук такий самий злодій, як ті, що прийшли в нашу державу, тому те, що він малював колись на щоках прапори та грав у збірній не означає, що він українець,
– сказав Корінець

Воїн додав, що українець – це не той, хто носить вишиванку, а хто дотримується чинних законів і робить все для того, щоб його країна перемогла. Анатолій Тимощук точно не підпадає під цю категорію.

Довідка. У лютому 2022 року Євгеній Корінець поповнив лави Збройних сил України й був бойовим медиком. У березні 2023 року він отримав поранення на Бахмутському напрямку, внаслідок якого втратив ногу.

Зазначимо, що після поранення Євгеній Корінець активно займається спортом та навіть представляв збірну України на Паралімпіаді-2024. Ветеран брав участь у змаганнях із волейболу сидячи.