Один із найкращих голкіперів світу Войцех Щенсний приєднався до "блаугранас". Контракт з польським голкіпером розрахований до кінця цього сезону, про це повідомили на офіційному сайті каталонської команди.

Читайте також Ювентус буде оскаржувати рішення суду щодо шалених виплат Роналду

Легендарний камбек Щенсни

Основний голкіпер "синьо-гранатових" Марк-Андре тер Штеген отримав травму у грі проти Вільярреала у Ла Лізі. Після чого каталонці звернулись за допомогою до легендарного польського голкіпера.

Повідомляють, що Войцех Щенсний погодився на роль дублера голкіпера Барселони Іньяки Пеньї. Однак, 34-річний воротар не збирається сидіти на лаві запасних та планує боротися за місце у стартовій одинадцятці каталонців.

Цікаво. Войцех Щенсний має чітку громадянську позицію. У 2022 році голкіпер збірної Польщі разом з іншими гравцями відмовився грати з Росією у плей-оф відбору на Мундіаль 2022 року в Катарі через її повномасштабне вторгнення в Україну.

Польський голкіпер за свою довгу кар'єру захищав кольори різних клубів та національної збірної. Серед них Брентфорд, Арсенал, Рома та Ювентус.

  • Воцейх Щенсний за свою кар'єру зіграв у 542 матчах та пропустив 553 голи.
  • Польський воротар неодноразово тріумфував у чемпіонаті та кубку Італії, двічі перемагав у кубку Англії, ставав володарем Суперкубка Італії (2) та Англії (1).