Повторив за Суаресом: у Англії гравець отримав дискваліфікацію через подібний вчинок

5 жовтня 2024, 16:16
Читать новость на русском

Джерело:

FA Spokesperson

Англійська футбольна асоціація відсторонила нападника Престона Мілутіна Осмаїча. Чорногорський футболіст за свій вчинок отримав дискваліфікацію на довгий час.

Під час матчу між Престоном та Блекберном у Чемпіоншипі нападник "лешиків" вкусив суперника. Про цей інцидент та своє рішення повідомила Футбольна асоціація Англії.

Читайте також Лідери збірної Бельгії відмовились грати у Лізі націй: у чому причина

Покарання для Мілутіна Осмаїча

Дисциплінарний комітет Англійської футбольної асоціації прийняв рішення дискваліфікувати чорногорського гравця Престона. Термін покарання вісім матчів, а також він повинен оплатити штраф у розмірі 15 тисяч фунтів стерлінгів.

Зазначимо, що постраждалий футболіст Блекберна отримав вилучення. Він намагався довести головному рефері факт укусу, але у відповідь отримав пряму червону картку. 

Цікаво. У 2013 році Луїс Суарес, під час виступів у Ліверпулі, укусив захисника Челсі Браніслава Івановича. Уругвайський нападник отримав 10 матчів дискваліфікації.

Відео дивного вчинку Осмаїча:

Читайте також "Сподобалась спартаківська гра": у Росії приписали Шевченку любов до московської команди

Чорногорський нападник Мілутін Осмаїч є основним гравцем та лідером Престона. У нинішній кампанії форвард має у своєму активі 5 забитих м'ячів.