В чемпіонаті України цими вихідними проходять матчі 9 туру УПЛ сезону 2024-2025. На неділю, 6 жовтня, винесена центральна гра туру, в якій Динамо прийматиме Кривбас, повідомляє 24 Канал. Початок – о 18:00 за київським часом.

До теми Віддаляємось від плей-офф: яке місце Динамо посідає в таблиці Ліги Європи після двох турів

Битва призерів УПЛ

Київський клуб відмінно стартував у поточному сезоні. Команда Олександра Шовковського виграла 6 з семи матчів у чемпіонаті України, що дозволяє "біло-синім" лідирувати на пару із Олександрією.

Також Динамо пройшло Партизан та Рейнджер в кваліфікації Ліги чемпіонів. Проте єврокубковий шлях після цього пішов на спад, кияни вилетіли від Зальцбурга. А в Лізі Європи підопічні Шовковського стартували з поразок від Лаціо та Хоффенхайму.

У свою чергу шлях Кривбасу в єврокубках був коротшим. Підопічні Вернидуба не взяли ані балу в іграх проти Вікторії Плзень та Бетісу, тому не потрапили в основний раунд ані Ліги Європи, ані Ліги конференцій.

При цьому в чемпіонаті криворіжці також не демонструють стабільність. У семи турах Кривбас має три перемоги та по дві нічиї і поразки. Це дозволяє підопічним Вернидуба йти лише на восьмій сходинці.

Читайте також Затверджено час і дату першого "Класичного" в УПЛ-2024/2025: коли зіграють Динамо та Шахтар

Прогноз Favbet

У звітній зустрічі фаворитом очікувано буде Динамо. Перемога киян оцінюється в 1,60, тоді як Кривбасу – у 6,00. На нічию ж виставлений коефіцієнт 4,20.

При цьому експерти очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на "тотал більше 2,5" становить 1,81, тоді як на ТМ2,5 – 2,10. Головними фаворитами на забитий м'яч є футболісти Динамо:

  • Владислав Ванат – 1,80
  • Едуардо Герреро – 2,50
  • Назар Волошин – 3,50
  • Владислав Кабаєв – 3,50
  • Микола Шапаренко – 3,50
  • Володимир Бражко – 4,00
  • Олександр Піхальонок – 4,50