Український футболіст зустрівся з Джо Байденом у Білому домі: як це сталось

7 жовтня 2024, 23:09
Читать новость на русском

Захисник Коламбус Крю Євген Чеберко був серед делегації команди для візиту у резиденцію президента США. Українець опублікував фото з Байденом після зустрічі.

Український футболіст Євген Чеберко вже понад рік грає у США. У червні 2023 року центральний захисник перебрався у Коламбус Крю, з яким одразу ж досяг успіху.

До теми Гравець в АПЛ віддав космічний асист п'ятою проти Манчестер Сіті: відео для футбольних естетів

Зустрівся з Байденом

Минулого року його команда стала чемпіоном МЛС, а цього стала тріумфатором Кубка ліги. Тепер же Чеберко поділився новим важливим моментом з його життя.

Євген разом із Коламбус Крю завітали до Білого дому. Там команда провела зустріч з президентом США Джо Байденом, а також зробила із ним спільне фото.

Сюрреалізм. Неймовірний момент у моєму житті. Я ніколи не думав про це, але життя знову показує, наскільки воно непередбачуване та неймовірне. Дуже вдячний цим людям і клубу за цей момент, я його ніколи не забуду,
– написав українець у себе в інстаграм.


Джо Байден зустрівся із гравцями Коламбус Крю / фото з інстаграму Євгена Чеберка

Відзначимо, що чемпіон МЛС завжди робить візит до Білого дому та зустрічається з президентом. Це є традицією для всіх чемпіонів професійних ліг у США.

Читайте також Відомо, через яку травму Ярмоленко не зіграє за збірну України: коли повернеться на поле

Нагадаємо, що раніше Чеберко виступав за Дніпро, Зорю, ЛАСК та Осієк. У складі Коламбус Крю захисник відіграв 30 матчів. Також на його рахунку одна гра за збірну України.