Усик з іронією відповів на погрози Ф'юрі: що сказав чемпіон

4 жовтня 2024, 13:57
Читать новость на русском

Джерело:

Олександр Усик

Британський хевівейтер Тайсон Ф'юрі зухвало висловився у бік Олександра Усика. Український чемпіон відрегував на слова "Циганського короля".

Колишній чемпіон світу згадав перший бій з українцем, заявивши, що він не покінчив з британцем та втратив надалі таку можливість. Олександр Усик не повівся на провокацію з боку Ф'юрі.

Читайте також “Навряд чи переможе”: ексчемпіон світу дав прогноз на реванш Усика та Фʼюрі

Чітка відповідь Усика

Британський боксер у своєму Інстаграмі написав, що український абсолют не відчув усього гніву "Циганського короля". Ф'юрі відзначив також, що Усик повинен був покінчити з ним, коли трапилась така можливість.

Окрім цього, британець у нецензурній формі відправив якнайдалі українського боксера та його промоутера. Олександр Усик відреагував на зухвалу заяву Тайсона Ф'юрі.

У своєму інстаграмі Усик не був багатослівним. Український боксер зробив репост публікації "Циганського короля" та написав: "Ти справді крутий, мій друже".

Усик відреагував на різкі висловлення Ф'юрі / Скриншот з інстаграму боксера

Нагадаємо, що бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі заплановано на 21 грудня 2024 року. Найгарячіша та найочікуваніша подія року відбудеться в Ер-Ріяді, столиця Саудівської Аравії.