Світоліна залишилась шокованою від візиту в аптеки Києва: що збентежило зірку тенісу

4 жовтня 2024, 15:59
Читать новость на русском

Українська тенісистка мала проблеми з відвідуванням аптек у столиці України. Еліна розповіла, що після операції вона не могла комфортно дістатися до місця призначення.

Українська тенісистка Еліна Світоліна завершила ігровий 2024 рік. Дівчина зробила операцію на нозі, через що її участь у змаганнях до 2025 року виключена.

До теми За крок від гучної сенсації: Стародубцева у 3-сетовому матчі поступилася зірковій Гофф

Проблема з аптеками

Наразі спортсменка проходить реабілітацію у Києві. Еліна розповіла про проблеми, з якими їй довелось зіткнутися під час відвідування аптек у столиці України.

Два дні тому я шукала в аптеці щось для ноги. І ось їздили ми по аптеках, десь 10 – 12 аптек. Всі вони були зі сходами. І там не якісь маленькі сходи були, там 10 сходинок і більше. Ну як це взагалі? Це неможливо. У мене в голові не вкладається. Я підіймалась, у мене іншого шляху не було. І я в нормальній фізичній формі перебуваю. А якщо це люди, що повертаються з війни? А якщо вони на інвалідному візку,
– розповіла Світоліна.

Досягнення Світоліної у 2024-му

У цьому році експерша ракетка України взяла участь у фіналі змагань WTA 250 в Окленді, чвертьфіналі Вімблдону. Також тенісистка зіграла у четвертому колі Australian Open, US Open і Ролан Гаррос.

Читайте також Магучіх зізналася, яку висоту хоче підкорити після встановлення світового рекорду

На Олімпіаді-2024 у Парижі Світоліна завершила виступи у 1/8 фіналу. Загалом Еліна виграла 30 із 48-ми матчів цього року та наразі посідає 27 місце у рейтингу WTA.