Цими вихідними в Ла Лізі пройдуть матчі 9 туру сезону 2024-2025. Центральна зустріч відбудеться у Мадриді, де місцевий Реал прийматиме Вільярреал, повідомляє 24 Канал. Старт гри – 5 жовтня о 22:00 за Києвом.

До теми Реал сенсаційно програв у Лізі чемпіонів: Лунін зіграв вперше у сезоні та вразив крутими сейвами

Друга гра Луніна

Підопічні Карло Анчелотті не надто вдало розпочали поточну кампанію. Реал вже встиг тричі втратити очки у Ла Лізі, що дозволило Барселоні відірватися на три бали.

При цьому в Лізі чемпіонів "бланкос" після перемоги над Штутгартом несподівано програли Ліллю. Поразка у Франції співпала із травмою основного воротаря Тібо Куртуа.

Бельгієць буде в лазареті щонайменше до середини жовтня, тому наразі першим номером Реала є Андрій Лунін. У грі проти Лілля українець показав непогану гру та здійснив три сейви.

Тепер же на Луніна чекає бій проти амбітного Вільярреала. В останньому матчі проти цього клубу Андрій пропустив аж чотири голи, але головний герой тієї зустрічі вже залишив "Жовту Субмарину".

Тоді покером відзначився Александер Серлот. Втім і без норвежця підопічні Марселіно показують непогані результати. Вільярреал виграв 5 з восьми матчів у Ла Лізі та закріпився на третій сходинці, всього в одному балі позаду Реала.

Читайте також Лунін вперше висловився про неочікувану поразку від Лілля

Прогноз Favbet

Втім у звітній зустрічі "бланкос" є явними фаворитами. На перемогу Реала виставлений коефіцієнт 1,29, тоді як Вільярреала – аж 10,00. Нічия ж оцінюється у 6,40.

При цьому експерти очікують на зливу голів на "Сантьяго Бернабеу". В матчі очікується чотири і більше голів, коефіцієнт на це – 1,84. А ось на ТМ2,5 ймовірність 2,06.

Поки що Андрій Лунін не мав кліншитів у цьому сезоні. Вірогідність того, що українець збереже свої ворота "сухими", становить 2,37. При цьому головними фаворитами на забитий гол є виключно гравці Реала:

  • Кіліан Мбаппе – 1,50
  • Вінісіус Жуніор – 1,70
  • Родріго Гоес – 1,90
  • Ендрік – 2,20
  • Джуд Беллінгем – 2,30
  • Арда Гюлер – 2,80
  • Федеріко Вальверде – 3,50