Збірна України відіграла свій третій матч в рамках Ліги націй 2024-2025. Команда Сергія Реброва змогла мінімально переграти Грузію в номінально "домашній" зустрічі, повідомляє 24 Канал.

До теми Феноменальний гол Мудрика приніс результат: Україна мінімально перемогла Грузію в Лізі націй

Крута гармата

Єдиний гол у матчі забив Михайло Мудрик. На 35 хвилині матчу Судаков вдало обікрав суперника та віддав м'яч вінгеру Челсі. Той пройшов із ним з флангу в центр та завдав точного дальнього пострілу.

Відео голу Мудрика:

Мамардашвілі пропустив момент удару, тому не встиг відбити м'яч. У підсумку Мудрик став найкращим гравцем матчу на думку більшості статистичних порталів. До прикладу, Flashscore оцінив виступ гравця у 8,3.

Для Михайла це вже третій гол у футболці національної команди. У відборі на Євро-2024 вихованець Шахтаря забивав Мальті та Ісландії. Також на рахунку Мудрика два асисти.

Читайте також Такого явно не очікував: Мудрик беземоційно відреагував на картку в FC 25

Перемога дозволила нашій команді наздогнати у турнірній таблиці Албанію, яка в паралельному матчі програла Чехії (0:2). Втім балканська збірна залишається попереду завдяки додатковому показнику (результат особистої зустрічі).

Лідерами квартету В1 є Грузія та Чехія, які мають на три бали більше (по 6). У понеділок, 15 жовтня, Україна проведе четвертий матч в Лізі націй 2024-2025. У Вроцлаві команда Сергія Реброва зійдеться із Чехією.