Воїни ЗСУ ліквідували російського хокеїста, який їхав вбивати українців

2 жовтня 2024, 17:05
Читать новость на русском

Колишній російський хокеїст Єгор Сорокін вирішив залишити спорт та підписати контракт із загарбницькою армією. Підсумок такого необдуманого рішення був цілком прогнозованим.

Збройні сили України ліквідували російського хокеїста Єгора Сорокіна. Загарбнику з міста Перм було 27 років, повідомляє 24 Канал з посиланням на російські ЗМІ.

Читайте також "Отримав пожиттєву дискваліфікацію": на фронті ліквідували 21-річного російського футболіста

Що відомо про окупанта

Сорокін був вихованцем пермського хокею. На молодіжному рівні виступав за команди Авто (Єкатеринбург), Реактор (Нижньокамськ) та Толпар (Уфа).

Згодом хокеїст грав у другому російському дивізіоні (ВХЛ), де змінив кілька клубів. Сорокін ніде не міг довго затриматися та за короткий час змінив чотири клуби: Аріада-НХ (Волжськ), Молот-Прикам'є, ЦСК ВПС (Самара), Гірник (Верхня Пишма). На цьому рівні Сорокін провів 91 матч, в яких закинув чотири шайби та зробив п'ять передач.

У 24 роки Сорокін завершив кар'єру. Останнім сезоном у хокеї для росіянина був сезон 2020/21.

Чому Сорокін вирішив змінити ключку на автомат та піти вбивати українців за дві тисячі кілометрів від рідного міста – не повідомляється. В окупанта вдома залишилася дружина та донька.

Раніше стало відомо про ліквідацію ще двох "нейтральних" спортсменів. Українські воїни денацифікували головного тренера збірної Кемеровської області з карате Алєксєя Ходикіна. Також став 200-м ексфутболіст Тюмені Ніколай Пальянов, який підписав контракт з армією загарбників та був успішно ліквідований.